coming soon: hotele ne shqiperi  hosting shqip   

Emra Mashkullore me A
Albanian baby Names for boys - A

Madok
Madok,-u nga një emër njeriu, ilir
Majlind
Majlind,-i nga fjalë të shqipes
Majmal
Majmal,-i nga fjalë të shqipes
Mal
Mal,-i fjalë e shqipes
Malaban
Malaban,-i nga një emër njeriu, ilir
Malan
Malan,-i emër i moçëm
Malart
Malart,-i nga fjalë të shqipes
Malbor
Malbor,-i nga fjalë të shqipes
Malen
Malen,-i nga një emër njeriu, ilir
Malor
Malor,-i fjalë e shqipes
Maloran
Maloran,-i nga një fjalë e shqipes
Maltin
Maltin,-i nga një emër njeriu, ilir
Malton
Malton,-i nga një emër vendi
Malësor,-i fjalë e shqipes
Manar
Manar,-i fjalë e shqipes
Mandet
Mandet,-i nga një emër njeriu, ilir
Manesh
Manesh,-i emër i moçëm
Maranaj
Marash
Marash,-i emër i moçëm
Maren
Maren,-i nga një fjalë e shqipes
Margil
Margil,-i emër i moçëm
Margjel
Margjil.-i emër i moçëm
Marnesh
Marnesh,-i nga një fjalë e shqipes
Marson
Marson,-i nga një emër njeriu, ilir
Marush
Marush,-i emër i moçëm
Masil
Masil,-i nga një emër njeriu, ilir
Mat
Mat,-i nga një emër vendi
Mbarjet
Mbarjet,-i nga fjalë e shqipes
Mbarësor
Medon
Medon,-i nga një emër vendi, ilir
Megzon,-i fjalë të shqipes
Meitin
Meitin,-i nga një emër njeriu, ilir
Meksh
Melit
Melit,-i nga një emër njeriu, ilir
Melos
Mendim
Mendim,-i fjalë e shqipes
Mendor
Mendor,-i fjalë e shqipes
Mensur
Mentar
Mentar,-i fjalë e shqipes
Mentor
Meriton
Meriton,-i nga fjalë e shqipes
Mermor
Mesil
Mesil,-i nga një emër njeriu, ilir
Mesorian
Mesorian,-i nga një emër njeriu, ilir
Mic
Mic,-i emër i moçëm
Migjen
Migjen,-i nga një pseudonim
Mikan
Mikan,-i nga një emër njeriu, ilir
Miklor
Miklor,-i nga një fjalë e shqipes
Milon
Miloni,-i nga një emër njeriu, ilir
Milosa
Milosa,-i emër i moçëm
Milot
Milot,-i nga një emër vendi
Minat
Minat,-i nga një emër njeriu, ilir
Minator,-i fjalë e shqipes
Minaz
Minaz,-i nga një emër njeriu, ilir
Mir
Mir,-i nga një fjalë e shqipes
Mirak
Mirak,-u nga një fjalë e shqipes
Mirakand
Mirakand,-i nga fjalë të shqipes
Miran
Miran,-i nga një fjalë e shqipes
Mirash
Mirash,-i nga një fjalë e shqipes
Mirbardh
Mirbardh,-i nga fjalë të shqipes
Mirdash
Mirdash,-i nga fjalë të shqipes
Mirdit
Mirdit,-i nga fjalë të shqipes
Mirdrit
Mirgjen
Mirgjen,-i emër i moçëm
Mirgjin
Mirgjin,-i emër i moçëm
Mirian
Mirian,-i nga një fjalë e shqipes
Mirjam,-i nga fjalë të shqipes
Mirjet
Mirjet,-i nga fjalë të shqipes
Mirjon
Mirjon,-i nga fjalë e shqipes
Mirlind
Mirlind,-i nga një fjalë të shqipes
Miror
Miror,-i nga një fjalë e shqipes
Mirosh
Mirosh,-i nga një fjalë e shqipes
Mirsjell
Mirton
Mirush
Mirvjen
Mirvjen,-i nga fjalë të shqipes
Mirësor
Mirësor,-i nga një fjalë e shqipes
Misin
Mit,-i fjalë e shqipes
Mitar
Mitar,-i fjalë e shqipes
Mitil
Mitil,-i nga një emër njeriu ilir
Mjaltor
Mjaltor,-i nga një fjalë e shqipes
Mjaltush,-i nga një fjalë e shqipes
Mjlatush
Molos
Molos,-i nga një emër njeriu, ilir
Monum
Monun,-i nga një emër njeriu, ilir
Morin
Mugull
Mugull,-i fjalë e shqipes
Mugullar,-i nga një fjalë e shqipes
Mugullim
Mugullim,-i fjalë e shqipes
Mugullor
Murrash
Murrlan,-i fjalë e shqipes
Musa
Muzak
Muzak,-u emër i moçëm
Mytil,-i nga një emër njeriu, ilir
Myzeqar,-i nga një emër vendi
Mërgim,-i fjalë e shqipes
Mërkur
Mërkur,-i nga një fjalë e shqipes
Mërtir
Mërtir,-i nga një emër vendi
Mërtish
Mërtish,-i nga një emër vendi

PER EMRAT

Kuk mundem me thene se jane apo jo emra te mire kur nu e di qfar kuptimi kan

kto emra nuk komentohen,

kto emra nuk komentohen, vetem thuhet i fjales shqipe ose emer ilir, po tregoni cfar kuptim kane kto emra.jepni nje koment specifik p.sh. jeta= jet, kur jeton ose krenar- krenohesh etj....

tung

dua ta di dmth e emri mal

QKEMI,JU LUTEM EDHE NJEHER

QKEMI,JU LUTEM EDHE NJEHER ME TREGONI KUPTIMIN E EMRIT MEDION EDHE ERION SA ME SHPEJT EDHE TE MA TREGONI NDONJE EMER TJETER SHIP ME KUPTIM DHE MUSLIMAN TE JET PO ASHTU,SE DON MEM MBET DJALI PA EMER JU LUTEM.

ERION DHE MEDION

ju lutem te me tregoni kuptimin e emrit MEDION dhe ERION,QFAR KUPTIMI KAN KETA 2 EMRA MUNSISHT BRENDA 2 DITEVE TE MA RIKTHENI PERGJIGJJEN TIME.EDHE NESE KENI EMRA TE TJER TE BUKUR TE ME TREGONI JU LUTEM.

alorita

alorita

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.