coming soon: hotele ne shqiperi  hosting shqip   

Female Femerore Baby Names

Albanian Baby Names for girls that start with letter:
Emrea Shqiptare Femerore qe nisin me shkronjen:

shtoni ma shum emra musliman

shtoni ma shum emra musliman

linda

S

kam as ni koment veq jeni shum te mir veq vazhdoni qeshtu Linda

hi

emri ismete cfar do te thot

emri Isida

Me sa di dhe kam lexuar emri Isida vjen nga Issis, perendesha pagane e natyres, nga e cila rrjedh jeta. ola

qfar kuptimi ka emri SARANDA

qfar kuptimi ka emri SARANDA du me dit.!

ju lutem me tregoni kuptimin e emrit isra

jeni shum ok

isida

a mund te di kuptimin e emrit isida

Agnesa

Nes mund te me tregoni kuptimin e emrit Asenga Shum mir do te ishte....Faleminderit per Mirkuptim

lulja

ju lutem me jepni nje spjegim per emrin dilara e kame lezuar ne nje liber musliman ,po nuk e di kuptimin e emrit dilara ,ju lutem me jepni ndonje spjegim ,mirupafshim

duam ta dim kuptimin e emrit arbenita

cka do te thot arbenita ??

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.